Τώρα όταν λες έχει κλειστεί περισσότερο για παράδειγμα στη στέγη τι υλικό έχει μπει, έχει διατηρίσει τουλάχιστον κάτι κοντά στην καλοκαιρινή του μορφή?
Εγώ θα το ψαχνα πολύ το θέμα στη θέση σου και θα του βαζα επαγγελματική ψαθοσκεπή. Βέβαια εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τεχνήτες αυτού του είδους στέγης καθώς επικρατεί το κεραμίδι!! Θα καθόμουν απλά από μόνος μου και θα αυτοσχεδιάζα πάνω σε αυτή την τέχνη!!

Είναι τέλεια έχω δει διάφορα βιντεάκια πάνω σε αυτό. Κι έτσι θα διατηρεί έναν καλοκαιρινό χαρακτήρα όλο το χρόνο. Απλά καλού κακού βάζεις από κάτω καμιά λαμαρινίτσα ή κόντρα πλακέ φυσικά για ομορφότερη εσωτερική άποψη γιατί όσο να 'ναι η λαμαρίνα δεν είναι ό,τι ομορφότερο. Και που 'σαι σου έχω μια πολύ καλή ιδέα σε περίπτωση λαμαρινένιας ή κόντρα πλακέ ή ξύλινης υπο-σκεπής. Μπουκάλι κόκα-κόλα στη στέγη ζωσμένο-κολλημένο με ένα τετράγωνο κομμάτι λαμαρίνα ή πλαστική λαμαρίνα ή κόντρα πλακέ γεμάτο με νερό και χλωρίνη νομίζω και... θα έχεις φυσικό δυνατό φωτισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Πάρε για παράδειγμα το παρακάτω βίντεο:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kHTD_RX3J2I&feature=related[/youtube]